Spaghetti Bianco

Spaghetti Bianco

Spaghetti Bianco
Ingrediƫnten: 1 ui, 1 wortel, 2 stengels bleekselderij, 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 300 gram gehakt, 100 ml witte wijn, 200 ml kippenbouillon, 50 ml kookroom, spaghetti,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 gesneden wortel, 2 fijngehakte stengels bleekselderij en 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek. Bak tot de groente zacht worden. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgen 100 ml witte wijn en 200 ml kippenbouillon toe. Breng het even aan de kook. Laat het vervolgens 1 1/2 zachtjes sudderen op laag vuur. Roer af en toe door en voeg eventueel wat water toe als het te droog wordt. Kook de spaghetti al dente in kokend water. Roer op het laatst 50 ml kookroom door de groente en gehakt. Serveer de “ragu bianco” met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top