High Tea bij Lef! in Veenendaal

High Tea bij Lef! in Veenendaal

High Tea bij Lef in Veenendaal
Op een bloedhete zaterdagmiddag hebben Britt en ik hier een smoothie met taart gegeten. Toen zagen we op de kaart dat er ook een high tea geserveerd werd, of eigenlijk een high ‘smoo’tea. Dat leek ons wel wat. Vandaag gingen we met zijn drieën lekker high teaën bij Lef. Deze high tea was weer anders dan de andere. Dit was echt een high tea op de gezonde toer. Wat kregen we allemaal?

We kregen een plank met hartig en zoet lekkers en nog 3 schaaltjes met salades. Het hartige deel bestond uit 2 tosti’s met spinazie, geitenkaas, tomaat en rode pesto en 1 tosti met appel, rozijntjes, kaneel en appelstroop. De broodjes die we kregen waren 2 broodjes geitenkaas met gesmolten geitenkaas, honing, walnoten en rucola, 2 broodjes bietencarpaccio met appel, rucola, gemengde zaden en pitten en geitenkaas en 2 broodjes Lef! met kipfilet, avocado, gemengde zaden en pitten, paprika, rucola en huisgemaakte tuinkruidenvinaigrette. De drie salades die we bij deze high tea kregen waren een salade met perzik, parmaham, tomaat, komkommer, huisgemaakte croutons en tuinkruidenvinaigrette, een salade met rode biet, feta, walnoten, huisgemaakte croutons en balsamicodressing en een salade met mango, avocado, geitenkaas, rode ui, walnoten en tuinkruiden vinaigrette.

Het zoete deel bestond uit wortel-walnoottaart, red velvet cake, brownie en een kleine cupcake.

Bij de high tea krijg je thee van de Tea Bar en ook nog eens 3 smoothies. Omdat we al zoveel hadden gegeten konden we er maar twee op, maar die waren wel erg lekker. We kregen als eerste een Lef! Smoothie een smoothie met avocado, aardbeien, peer, dadels, honing en melk. De tweede smoothie voor mij en Britt was de Fruit Explosie met aardbei, banaan, mango en sinaasappelsap. Michel koos als tweede smoothie een groene smoothie en kreeg de Kickstarter. Dit was een smoothie met banaan, avocado, spinazie, basilicum, kaneel en sinaasappel.

Door de hartige dingen met elkaar te delen hebben we allemaal eigenlijk een rondje door de menukaart van Lef! gedaan. Het was een superlekkere high tea met wel een gezond tintje er aan. Een broodje biet zou ik bijvoorbeeld niet zo snel eten, nu wel. Kortom een aanrader om eens te doen!

Lef Smoothie- en Lunchbar
Markt 18
3901 DN Veenendaal

0
(205 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top