Pindasoep

Pindasoep

Pindasoep
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 1/2 liter water, 1 1/2 kippenbouillonblokjes, 7 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel ketjap manis, 2 eetlepels sojasaus, 75 gram taugé, pinda’s

Aantal personen: 6

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui glazig is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak kort mee. Voeg 1 in blokjes gesneden paprika toe. Bak kort mee. Voeg 1 1/2 liter water toe met 2 kippenbouillonblokjes, 1 eetlepel ketjap manis en 2 eetlepels sojasaus. Breng aan de kook. Voeg 7 eetlepels pindakaas en 75 gram taugé toe. Warm het geheel al roerende goed door zodat de pindakaas smelt. Doe er op je bord wat pinda’s bij. Lekker met stokbrood. Eet smakelijk!

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top