Bloemkoolrijst met Kip en Edamame

Bloemkoolrijst met Kip en Edamame

Bloemkoolrijst met Kip en Edamame
Britt vertelde me al vaker dat ik eens een recept van Beautylab moest proberen. Dat deed ik vandaag dus. Het werd een recept van Serena met bloemkoolrijst. Ik zou ik niet zijn als ik het recept niet iets zou aanpassen. In ieder geval was deze bloemkoolrijst wel een succes.

IngrediĆ«nten: 1 kipfilet, 1 bloemkool, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 2 blikjes edamame boontjes (Bonduelle), citroensap, sojasaus, pinda’s,

Aantal personen: 3

Bak 1 kipfilet goudbruin en gaar. Haal uit de pan en houdt het apart. Bak 1 heel fijn gesneden bloemkool (of gemalen in een keukenmachine) met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal in de olie waar je net de kipfilet in hebt gebakken. Bak een minuut of 10. Pluk ondertussen de kipfilet uit elkaar met voor en een mes. Voeg 2 blikjes edamame boontjes toe en breng op smaak met wat citroensap en sojasaus. Doe de kipfilet weer terug in de pan. Warm het geheel goed door. Op je bord doe je er pinda’s bij. Eet smakelijk!

0
(71 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top