Grebbelounge – Renswoude

Grebbelounge – Renswoude

Grebbelounge - Renswoude
Vandaag hebben we geluncht bij een nieuw restaurant aan de rand van Veenendaal. Het restaurant is namelijk pas sinds 1 juli van dit jaar geopend. Eigenlijk net over de gemeentegrens van Veenendaal want restaurant de Grebbelounge ligt in Renswoude. Naast restaurant is het ook een expositieruimte wat gaat over de Grebbelinie. Wat hebben we gegeten?

Britt en ik namen beiden het boerenbrood carpaccio met manchego, pijnboompitten, aioli en kappertjes.

Grebbelounge - Renswoude
Michel koos voor de Binnenveldse kroketten en kreeg brood met 2 kroketten en mosterd. Jammer dat het regende, want de Grebbelounge heeft een mooi groot terras midden in de natuur. Alle drie hebben we hier heerlijk geluncht. Gezellig en leuke plek, zeker als je hier in de omgeving fietst.

Grebbelounge
Buursteeg 2
3927 EJ Renswoude

0
(144 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top