Vegetarisch Mexicaans Ovenschoteltje

Vegetarisch Mexicaans Ovenschoteltje

Vegetarisch Mexicaans Ovenschoteltje
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1/2 oranje paprika, 1/2 gele paprika, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, 1 blikje tomatenpuree, 1 scheut chilisaus, tacochips, 2 bosuien, cheddar cheese,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1/2 gesneden oranje paprika en 1/2 gesneden gele paprika toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 blik kidneybonen en 1 blik maïs toe. Warm het geheel goed door. Voeg op het laatst 1 blikje tomatenpuree en 1 scheut chilisaus toe. Roer goed door. Schep in kleine ovenschaaltjes. Verdeel er wat tacochips en 2 fijngesneden bosuien over. Leg er als laatste plakjes cheddar cheese op. Zet de ovenschaaltjes even in de oven zodat de cheddar cheese kan smelten. Eet smakelijk!

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top