Vegetarisch Mexicaans Ovenschoteltje

Vegetarisch Mexicaans Ovenschoteltje

Vegetarisch Mexicaans Ovenschoteltje
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1/2 oranje paprika, 1/2 gele paprika, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, 1 blikje tomatenpuree, 1 scheut chilisaus, tacochips, 2 bosuien, cheddar cheese,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1/2 gesneden oranje paprika en 1/2 gesneden gele paprika toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 blik kidneybonen en 1 blik maïs toe. Warm het geheel goed door. Voeg op het laatst 1 blikje tomatenpuree en 1 scheut chilisaus toe. Roer goed door. Schep in kleine ovenschaaltjes. Verdeel er wat tacochips en 2 fijngesneden bosuien over. Leg er als laatste plakjes cheddar cheese op. Zet de ovenschaaltjes even in de oven zodat de cheddar cheese kan smelten. Eet smakelijk!

(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top