Gys – Utrecht

Gys – Utrecht

Gys – Utrecht
Vandaag is mijn laatste werkdag voor mijn vakantie. Heerlijk! Samen met mijn collega waar ik normaal een lunchloopje mee doe ben ik vandaag gaan lunchen bij Gys. Dat hebben we al vaker gedaan en beiden vonden we het weer eens tijd om daar te gaan lunchen. Leuk is dat Gys elk seizoen wel weer de kaart iets heeft aangepast, dus zo is er elke keer wel weer wat nieuws te ontdekken.

Ik heb deze keer voor een zoete aardappelburger gekozen. Een vegan gerecht van de kaart. De zoete aardappelburger is een burger van zoete aardappelreepjes op een broodje met aubergine, rode kool, limoenmayonaise en een groentedip. Erbij een salade met meloen, tomaat en een frambozendressing. Ik had er ook een sap bij, die echt lekker was: een watermeloen-aardbei-citroen-munt sap.

Gys Amsterdamsestraatweg Utrecht gado
Mijn collega koos een vegan en glutenvrij hoofdgerecht: de Gado. Dit was rijst met tempeh, ei, seroendeng, groente, kruiden en pindasaus. Een heel bord vol lekkers.

Allebei hebben we heerlijk geluncht. Voordat we gaan verhuizen van de binnenstad naar de Uithof gaan we hier zeker nog eens lunchen!

Gys
Amsterdamsestraatweg 113
3513 AC Utrecht

0
(62 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top