Theeschenkerij Something Else – Amersfoort

Theeschenkerij Something Else – Amersfoort

Theeschenkerij Something Else - Amersfoort
Vandaag zijn Britt, Michel en ik gaan shoppen in Amersfoort. Dat was eigenlijk best lang geleden, maar wat een leuke stad is dat. Zoveel verschillende winkeltjes en niet alleen maar grote ketens. We gingen eigenlijk pas vrij laat naar Amersfoort voor ons doen. Iets naar lunchtijd kwamen we pas aan, maar we moesten nog lunchen. Vanuit de parkeergarage richting het centrum kwamen we langs Theeschenkerij Something Else. Dat leek ons wel wat. Kortom hier hebben we met zijn drieën, aan een piepklein tafeltje geluncht.

De dagsoep was vandaag een lettuce soup, een slasoep. Dat leek ons, Britt en ik, wel wat. Bij de slasoep kregen we een bordje toast met kruidenboter. verrassende smaak had het. Zelf had ik ook nog een homemade ice tea, dit was een chai thee met tonic en schijfjes citroen.

Theeschenkerij Something Else - Amersfoort
Michel nam een sandwich. De sandwich gerookte kip. Wat er precies opzat weet Michel niet meer, maar in ieder geval gerookte kip, walnoten, tomaat en sla. Alle drie hebben we op dit knusse plekje van Amersfoort lekker geluncht.

Theeschenkerij Something Else
Grote Sint Jansstraat 11
3811 XH Amersfoort

0
(77 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top