Bami Loempia Babi Pangang van ’t Hoekje Veenendaal

Bami Loempia Babi Pangang van ’t Hoekje Veenendaal

Bami Loempia Babi Pangang van 't Hoekje Veenendaal
Na al de regen zijn Britt en ik nog even gaan shoppen in het centrum van Veenendaal. Alleen werd dat even shoppen wat langer dan de bedoeling. Terwijl Britt en ik achter de fietsen aan het neerzetten waren, kwam Michel voor aan met de auto. Het was dus al zo’n beetje tijd om te eten. Op het menu zou eigenlijk een quiche staan. Dat werd het dus niet. Michel was zo lief om bij ’t Hoekje voor ons alle drie een bami loempia babi pangang. Lekker!

’t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal

(87 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top