Wraps met Hamburger, Sla en Guacamole

Wraps met Hamburger, Sla en Guacamole

Wraps met Hamburger, Sla en Guacamole
Het ging allemaal zo voorspoedig vandaag, tot ik op het station kwam. Er reden geen treinen naar Veenendaal vanwege een kapotte bovenleiding. Bussen waren nog niet ingezet. Gelukkig kwam ik treinbekenden tegen en besloten we met de bus naar station Driebergen-Zeist te gaan. Daar werden we opgehaald door een echtgenoot. We hadden gelukkig een plekje in lijn 50, we konden zelfs zitten en op Driebergen-Zeist kwam de auto al snel er aan. Terug op Veenendaal West bleek mijn band zacht te zijn geworden, dat is dus enorm zwaar fietsen (achteraf bleek de band later helemaal lek te zijn). Fijn dat Britt aanbood om te koken.

Ze maakte wraps besmeerd met guacamole en verder belegd met sla en een hamburger.

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top