Yoghurt Barn Utrecht Centraal

Yoghurt Barn Utrecht Centraal

Yoghurt Barn Utrecht Centraal
Vandaag had ik een afspraak waarbij ik een keer via de Jaarbeurszijde van Utrecht Centraal moest lopen. Ik was ruim op tijd voor de afspraak, daarom trakteerde ik mijzelf op een yoghurt van de Yoghurt Barn. Ik kwam er nu toch echt eens langs en had geen haast.

Ik koos voor de Brownie Bango. Dit is een yoghurt met stukjes brownie, stukjes mango en walnoten. De soort yoghurt kon je zelf kiezen. Ik koos voor een volle yoghurt. Lekker zo’n yoghurt als ontbijt.

Yoghurt Barn Utrecht CS
Stationshal 9E
3511 CB Utrecht

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top