Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

Pasta Carbonara
De planning was dat ik vandaag niet thuis zou eten. Maar die planning veranderde. Bij de Albert Heijn haalde ik wat eten. Toevallig waren de verse pasta’s en verse pastasauzen in de aanbieding. Dat werd het dus.

Ingrediënten: verse pasta, 1 ui, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram champignons, verse pastasaus carbonara,

Aantal personen: 2

Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het bijna knapperig is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg de carbonarasaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top