Vega Chili met Zoete Aardappel

Vega Chili met Zoete Aardappel

Vega Chili met Zoete Aardappel
Ingrediƫnten: 1 ui, 1 theelepel sambal, komijnpoeder, paprikapoeder, 1 rode paprika, 1 zoete aardappel,1 pot witte bonen, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel pindakaas, 1 1/2 theelepel cacaopoeder, zout,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal, komijnpoeder en paprikapoeder tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden zoete aardappel toe. Bak tot de paprika zacht is. Voeg vervolgens 1 pot witte bonen, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel pindakaas en 1 1/2 theelepel cacaopoeder toe. Roer goed door. Laat ongeveer 20 minuten zachtjes pruttelen. Voeg eventueel wat water toe, wanneer de saus te dik wordt. Breng op smaak met zout. Eet smakelijk!

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top