Quiche met Salami, Champignons en Tomaat

Quiche met Salami, Champignons en Tomaat

Quiche met Salami, Champignons en Tomaat
Vandaag kwam mijn broer eten, dat gebeurt niet vaak. Dat heb ik geweten, de halve quiche heeft hij alleen opgegeten. De quiche zal dus wel lekker zijn geweest. In ieder geval was het gezellig!

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 100 gram salami, 250 gram champignons, 3 eieren, 150 ml kookroom, zout, peper, geraspte kaas, bladerdeeg, cherrytomaatjes, mozzarella,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 100 gram blokjes salami toe en bak even mee. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Laat het geheel afkoelen. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden. Klop 3 eieren met zout, peper, 150 ml kookroom en wat geraspte kaas. Bekleed een taartvorm met bladerdeeg. Schep de champignons in de taartvorm. Giet het eiermengsel erover. Leg er gehalveerde cherrytomaatjes tussen. Verdeel er vervolgens stukjes mozzarella over. Zet de quiche ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk.

0
(105 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top