Barbecue at The Basket de Uithof Utrecht

Barbecue at The Basket de Uithof Utrecht

The Basket Utrecht Barbecue
Vandaag had ik een uitje van de dienst waar onze afdeling onder valt. We gingen onder andere onze nieuwe werklocatie Utrecht Science Park (ook wel de Uithof genoemd) verkennen. Maar eerst djembe en boomwhacker beats… Nou dat heeft geholpen hoor, want tijdens de barbecue kregen we een flinke plensbui met een paar goede klappen onweer. De barbecue werd georganiseerd bij The Basket, een bekende plek op de Uithof.

De barbecue was een buffet met onder andere saté, biefstuk, tartaar, groentespiesjes, vegetarische burgers, salades en verschillende sausen. Er was voldoende, het was lekker… kortom prima barbecue.

The Basket Utrecht coupe Romanoff
Aan het eind dacht ik met twee andere collega’s slim te zijn om onze drankmuntjes in te leveren voor een dessert. Helaas, dat mocht niet. Dan maar zelf betalen. We namen een Coupe Romanoff. Verse aardbeien met een aardbeienmousse met wodka en een bolletje vanille-ijs met een crumble erbij. Dat was wel een lekkere afsluiter.

The Basket
Genevelaan 8
3584 CC Utrecht

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top