Dubbeldekker Taco’s

Dubbeldekker Taco’s

Dubbeldekker Taco's
Dit leek me wel grappig om te maken, dubbeldekkers van Honig. Ik had het al eens gezien op televisie. Bij Goede Tijden, Slechte Tijden werd er regelmatig gekookt en heel toevallig dit… Sluikreclame. De dubbeldekker taco’s zo met de tacoschelpen en de wraps vond ik een grappig idee. De kruidenmix die je er apart bij kan kopen vond ik minder. Dan verzin ik eigenlijk liever zelf de kruiding.

Ingrediƫnten: 1 pak Honig dubbeldekkers, 1 ui, 300 gram gehakt, 1 blik Bonduelle bonenmix, 100 ml water, 1 zakje Honig dubbeldekkers kruidenmix, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm de tacoschelpen zonder inhoud 5 minuten. Bak 1 gesnipperde ui met 300 gram gehakt tot het gehakt bruin en rul is. Voeg 1 blik Bonduelle bonenmix toe. Warm goed door. Voeg vervolgens 100 ml water en de inhoud van het zakje dubbeldekkers kruidenmix toe. Warm het geheel goed. Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Vouw de wraps om de tacoschelpen en vul met de gehakt en groenten. Doe er nog wat geraspte kaas bij. Eet smakelijk.

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top