Panang Curry met Rijst

Panang Curry met Rijst

Panang Curry met Rijst
Dit recept zag ik bij Winny, wat eten we vandaag. Het leek me lekker, weer eens wat anders en dat was het ook.

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1/2 eetlepel rode currypasta, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel kurkuma, 2 zoete aardappels, 200 gram spinazie, 400 ml kokosmelk, 5 eetlepels pindakaas, zout,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook, 1/2 eetlepel rode currypasta, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel ketoembar en 1 theelepel kurkuma tot de ui zacht is. Voeg 2 geschilde en in blokjes gesneden zoete aardappels toe. Roerbak een paar minuten mee. Voeg vervolgens geleidelijk 200 gram spinazie toe. Roerbak tot de spinazie geslonken is. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk en 5 eetlepels pindakaas toe. Laat de pindakaas al roerende smelten. Laat de saus nog iets indikken verder. Breng op smaak met een beetje zout. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top