Martino IJs Rhenen

Martino IJs Rhenen

Martino IJs Rhenen
Vandaag zijn Michel en ik een stukje gaan fietsen. Van Veenendaal, naar bijna Wageningen en dan via Rhenen weer terug. In Wageningen hebben we langs de weg aardbeien en kersen meegenomen voor Britt omdat zij nu druk aan het leren is. In Rhenen zijn we eerst nog even gestopt bij Martino’s ijs. We konden natuurlijk zelf kiezen uit allerlei smaken, maar deze keer hebben we een echte ijscoupe. Michel nam een notencoupe en ik een chocolade-coupe met allerlei verschillende smaken chocolade-ijs, slagroom en warme chocoladesaus. Het was in ieder geval weer lekker!

Martino ijs
Frederik vd Paltshof 48
3911 LB Rhenen

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top