Turks Brood Pizza

Turks Brood Pizza

Turks Brood Pizza
Ingrediënten: 1 ui, 1/2 courgette, 1 paprika, 1 blikje tomatenpuree, 5 eetlepels barbecuesaus, knoflookpoeder, 1 Turks brood, mozzarella, salami,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 in ringen gesneden ui met 1/2 in dunne plakjes gesneden courgette en 1 gesneden rode paprika tot de groentes zacht zijn. Maak ondertussen een saus van 1 blikje tomatenpuree, 5 eetlepels barbecuesaus en wat knoflookpoeder. Haal de bovenkant af van een Turks brood. Besmeer met de saus. Beleg vervolgens met de groente. Beleg vervolgens met plakjes mozzarella en fijngesneden salami. Zet de Turks brood pizza ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(94 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top