Tomaattaartjes

Tomaattaartjes


Ingrediënten: 4 plakjes bladerdeeg, 2 eieren, melk, zout, peper, paprikapoeder, knoflookpoeder, peterselie, snoeptomaatjes, kaas

Aantal personen: 2

Ontdooi 4 plakjes bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 200 graden. Klop 2 eieren met een scheutje melk, zout, peper, paprikapoeder, knoflookpoeder en fijngehakte peterselie tot het goed gemengd is. Doe het bladerdeeg in vier ovenschaaltjes. Prik met een vork gaatjes in de bodem. Halveer de snoeptomaatjes. Leg in elk bakje 6 gehalveerde cherrytomaatjes. Giet het eiermengsel over de tomaatjes. Leg er plakjes kaas op. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top