Courgette Broccoli Soep van Jamie Oliver

Courgette Broccoli Soep van Jamie Oliver

Broccoli Courgette-Soep van Jamie Oliver
Bij de Jumbo heb je van Jamie Oliver allerlei dingen. Vlees, sauzen en ook dus een soeppakket. Ik had hiervoor een lunch in gedachte, maar dat werd gewoon het avondeten. Soep als maaltijd kan prima, zeker met geroosterde broodjes erbij.

Het pakket “Jamie Oliver’s Brilliant Courgette Broccoli Soup” was een mix van gesneden courgette, broccoli, ui en prei met een partje citroen, teentje knoflook, takje tijm en geconcentreerde bouillon. Knoflook persen. Blaadjes van de takjes tijm halen. Knoflook en tijm even aanbakken met de rest van de groente. Daarna water erbij. Zachtjes laten koken tot alles gaar is. Vervolgens pureren met de staafmixer. Op je bord doe je er een beetje citroen bij of zelfs een beetje yoghurt. Prima soepje.

2
(1.191 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top