De Belevenis – Veenendaal

De Belevenis – Veenendaal

De Belevenis Veenendaal black jack hamburger
Vandaag even het “dorp” in geweest. Daar kwamen we nog een tante en oom van mij tegen die ik al jaren niet meer had gezien. Leuk om even met hen gepraat te hebben. Na het rondje dorp zijn we in t Scheepjeshof beland om te lunchen bij Lunchroom De Belevenis. Hier had ik al vaker wat over gelezen, alleen hebben we er nog nooit gegeten. Tot nu dan. Michel en ik waren beide eensgezind over wat we gingen eten: een hamburger. Wel hebben we allebei een andere gekozen.

Ik koos voor de Black Jack. Dit was een broodje met een black angus burger met sla, tomaat, bacon en smokey bbq saus.

De Belevenis Veenendaal spicy luke hamburger
Michel nam een Spicy Luke. Dit was een broodje met een black angus burger met sla, kaas, ui en pittige cocktailsaus. Beide hebben we prima gegeten. Goede hamburger en voor mij lekkere, knapperige bacon. Aanrader.

Lunchroom De Belevenis
Scheepjeshof 94
3901 CW Veenendaal

0
(93 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top