Bami

Bami

bami
Ingrediƫnten: mie, 500 gram bamigroenten-pakket, 1 theelepel sambal, knoflookpoeder, gemberpoeder, ketoembar, djinten, kurkuma, kerriepoeder, kipstukjes (borrelhapjes van Jumbo), ketjap manis, chilisaus, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Kook de mie volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 500 gram bamigroenten in hete boter. Voeg 1 theelepel sambal en naar eigen smaak de volgende kruiden toe: knoflookpoeder, gemberpoeder, ketoembar, djinten, kurkuma en kerriepoeder. Voeg de kleiner gesneden kipstukjes toe. Roerbak het geheel goed door. Giet de mie af. Voeg de mie toe aan de groenten. Roerbak kort. Doe er op je bord eventueel nog ketjap manis, chilisaus en/of gefruite uitjes toe. Eet smakelijk!

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top