Lef Smoothie- en Lunchbar Veenendaal

Lef Smoothie- en Lunchbar Veenendaal

Lef Smoothie- en Lunchbar Veenendaal
Waarom ga je op een tropische middag toch het centrum van Veenendaal in? Britt en ik moesten nog Rituals bonnen opmaken die we hadden gekregen. Op zo’n warme dag moet je natuurlijk genoeg drinken. Dat deden we bij Lef smoothie- en lunchbar. Hier waren we ooit al eens langsgelopen rond lunchtijd, maar dan zat het vaak vol. Nu konden we gewoon zo aanschuiven. Uiteraard kozen Britt en ik voor een smoothie.

Britt koos de Balansdag. Dit was een smoothie met perzik, blauwe bessen, frambozen, appelsap en yoghurt. Ik nam de Tropicana, dat past ook wel bij dit weer. Deze smoothie was met aardbei, banaan, perzik, honing en sinaasappelsap. Erbij nog een gebakje. Britt had een lemon-cheesecake. Ik een wortel-walnoottaart. Zowel de smoothies als het gebak was erg lekker. Kortom snel eens langs voor een high smoo-thea.

Lef Smoothie- en Lunchbar
Markt 18
3901 DN Veenendaal

0
(63 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top