’t Pakhuis – De Klomp

’t Pakhuis – De Klomp

't Pakhuis - De Klomp pakhuis burger
Vanochtend had ik een optometrisch onderzoek bij Britt op haar werk bij van der Wiel in Ede. Het was droog en we zijn er dus op de fiets naar toe gegaan. Ogen zijn in ieder geval in orde, alleen tja die leesbril hè. In ieder geval heb ik nu een hippe vintage zonnebril! Na het onderzoek zijn we tussen de spetters door richting Veenendaal met tussenstops bij een kaasboer, een bakker en een kampeerwinkel… Daarna was het wel tijd om te lunchen. Precies op tijd waren we binnen bij ’t Pakhuis. Het begon te hagelen!

Bij ’t Pakhuis hebben we geluncht. Allebei hadden we een Pakhuis burger: dubbel genieten met alles er op en er aan. Ook met een ei bleek dus. Oops. Erbij een aardbeien-yoghurt smoothie. Lekker! Zoiets hadden we drie jaar geleden ook in Kolding. Na de lunch was het gelukkig weer droog en begon het zonnetje een klein beetje te schijnen. Ik kon dus lekker met mijn gloednieuwe zonnebril weer naar huis.

’t Pakhuis
Pakhuisweg 1a
6745 XA De Klomp

(77 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top