Surinaamse Roti

Surinaamse Roti

Surinaamse Roti
Ingrediënten: 450 gram krieltjes, 300 gram sperziebonen, 1 flinke ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 3 kippendijen, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel nandan masala (Surinaamse kerriepoeder), water, 4 roti wraps,

Aantal personen: 3

Kook 450 gram krieltjes en 300 gram sperzieboontjes gaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 3 in blokjes gesneden kippendijen toe. Bak de kippendijen bruin. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel nandan masala en water toe. Roer even door. Voeg de gekookte sperziebonen en de gekookte krieltjes toe. Warm het geheel goed door en laat de saus iets inkoken. Verwarm ondertussen de roti wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Eet de kip en sperziebonen met de wraps. Eet smakelijk!

0
(141 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top