Tapas

Tapas

Tapas
Britt had tijdens haar vakantie in Malaga vaak tapas gegeten. Daarom had ze ook wat echte Spaanse tapas meegenomen naar Nederland. We hebben een Spaanse tapas avondje gehouden. Uit Spanje had ze crème de jamon iberico (een soort ham-crème) en saolmonero (iets met tomaat) meegenomen. Dat is natuurlijk niet genoeg dus hebben we ook nag allerlei tapas uit de supermarkt meegenomen. Op tafel stond bijvoorbeeld ook nog serranoham voor bij de meloen, garnalen in knoflookolie, plakjes fuet en gehaktballetjes. Tom had nog zelfgemaakte quacamole en aioli meegenomen. Daarbij nog stokbrood en zo was het Spaanse tapasavondje af! Gezellig.

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top