Wraps met Gehakt, Zoete Paprika en Mais

Wraps met Gehakt, Zoete Paprika en Mais

Wraps met Gehakt, Zoete Paprika en Mais
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 300 gram gehakt, 1 zoete puntpaprika, 1 blik Bonduelle mais fiesta, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 gesneden zoete puntpaprika en 1 blik Bonduelle mais fiesta toe. Roerbak een paar minuten. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis en een beetje water toe. Warm het geheel goed. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met de gehakt en groenten. Strooi er nog wat gefruite uitjes over. Eet smakelijk!

(90 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top