Lunchroom de Boulevard – Veenendaal

Lunchroom de Boulevard – Veenendaal

Lunchroom de Boulevard - Veenendaal
Het was vanochtend even een “race-ochtend”. Eerst Britt naar haar werk brengen in Ede. Daarna naar Doorn om op visite te gaan bij mijn vader om daarna aan het eind van de ochtend weer te gaan sporten in Veenendaal. Dat sporten werd een best pittige training. Daarna iets lekkers afgehaald bij Lunchroom de Boulevard. Dat was het dichtste bij en ik was toch lekker met de auto.

Ik nam daar een broodje Honey Mustard Chicken op een waldcorn-broodje. Het broodje was belegd met plakjes kipfilet, bacon, sla, tartaarsaus en honingmosterdsaus. Het was alleen druk, volgens mij bestellen heel wat bedrijven juist op vrijdagmiddag allerlei snacks. Gekkenhuis achter de balie dus. In ieder geval het broodje heb ik lekker thuis opgegeten. Het was prima, niet bijzonder of zo.

Lunchroom de Boulevard
Groeneveldselaan 31
3902 HA Veenendaal

(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top