Da Asporto – Veenendaal

Da Asporto – Veenendaal

Da Asporto - Veenendaal Pizza Capricciosa
Vandaag heel decadent ons eten laten bezorgen. Meestal halen we wel wat af ergens, maar vandaag hebben we het dus besteld via Thuisbezorgd. We kozen voor pizza’s van Da Asporto. Deze bezorg-pizzeria zit nog niet zo lang in Veenendaal, dus dat wilden we wel eens proberen. Eenmaal besteld was het ook zo in huis. Fijn! Maar welke pizza’s namen we?

Ik koos voor de Pizza Capricciosa, een pizza belegd met ham, salami, pepperoni, ui, knoflook, champignons en olijven.

Da Asporto - Veenendaal pizza meat lovers
Michel koos voor de Pizza Meat Lovers. Deze pizza is belegd met ham, rundvlees, champignons en ui. We kozen voor een kleine maat, 26 centimeter. De pizza’s waren lekker. Goede bodem en flink belegd. Kortom een goede keuze!

Da Asporto
Nieuweweg 153
3905 LK Veenendaal

0
(96 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top