Thaise Groene Curry met Rijst

Thaise Groene Curry met Rijst


Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 AH Verspakket Thaise Groene Curry of 1 rode ui, 1 Spaanse peper (of 1 theelepel sambal), 1 wortel, 1 zoete paprika, 1 courgette, 1 kleine komkommer, 2 tomaten, 4 eetlepels Thaise groene curry, 200 ml kokosmelk,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 gesnipperde rode ui en gesneden Spaanse peper (naar eigen smaak) of 1 theelepel sambal. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden wortel, 1 in reepjes gesneden zoete paprika, 1 gesneden courgette, 1 gesneden komkommer en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Roerbak een minuut of vijf. Voeg vervolgens de Thaise groene curry paste toe. Roerbak 2 minuten mee. Voeg als laatste 200 ml kokosmelk toe. Roer goed door. Laat nog vijf minuten indikken. Serveer met de rijst.

Is de Thaise groene curry te pittig? Voeg dan wat poedersuiker toe!

0
(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top