High Tea bij De Kromme Hoek in Scherpenzeel

High Tea bij De Kromme Hoek in Scherpenzeel

High Tea bij De Kromme Hoek in Scherpenzeel hartig
Het was best wel weer lang geleden dat we een high tea hebben gedaan, tijd om weer eens te gaan. Alleen waar? Tegenwoordig kan je op best veel adressen een high tea doen. Toevallig kwam Michel via Twitter deze high tea bij De Kromme Hoek in Scherpenzeel tegen. Wat er op het high tea menu stond was allemaal lekker en de prijs was helemaal leuk. Kortom we hebben er gereserveerd en vandaag mochten we gaan proeven! Er kwam veel op tafel en we hebben het allemaal opgegeten samen met een karafje sinaasappelsap en elk vier koppen thee.

Het hartige gedeelte van de high tea kwam eerst op tafel. Op het bord voor elk een kopje tomatensoep, een mini-saucijzenbroodje, een mini spinazielasagne, een mini ham-kaas tosti, een mini zalm-tosti, een broodje zalm en een broodje carpaccio.

High Tea bij De Kromme Hoek in Scherpenzeel zoet
Daarna kwam een etagère vol zoetigheden. Op de etagère van boven naar beneden: een bonbonlolly (met chocademousse van binnen), een bonbon en een kopje slagroom. In het midden: bosvruchten-cheesecake, bavarois-cakeje en een hazelino-schuimgebakje. Onder: een stukje tiramisu, een stukje limoentaart, een cupcake en twee slagroomsoesjes. En dat dus allemaal nog 1x voor Michel. Kortom heel veel lekkers! Aanrader!

Eet- en Drinkhuys De Kromme Hoek
Marktstraat 23
3925 JP Scherpenzeel

0
(135 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top