De Dennen – Renswoude

De Dennen – Renswoude

De Dennen - Renswoude stel je lunch samen
Hier zijn we al zo vaak langs gereden, bij Restaurant de Dennen, maar eigenlijk nooit gestopt. Op de terugweg van een bezoekje aan Eurofleur in Leusden zijn we hier gaan lunchen. Goed idee! Bij De Dennen kan je namelijk zelf je lunch samenstellen uit verschillende kleine gerechtjes. Dat vind ik altijd wel leuk. Wat kozen we?

Michel en ik waren eensgezind over twee gerechtjes: het hamburgertje en de ham-kaas-tomaat uit de oven. Het derde gerechtje was voor mij zalm met citroenmayonaise en voor Michel een kroketje met mosterdsaus.

De Dennen - Renswoude honing walnoot taart
Toen we aankwamen zagen we buiten al op het bord een honing-walnoten taartje staan. Dat hebben we beide als een soort dessert genomen. Zo lekker! De Dennen was dus een heel goed idee, zeker een aanrader om te lunchen of als je zin hebt in een lekker stukje taart!

De Dennen
Utrechtseweg 34
3927 AW Renswoude

0
(80 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top