Broccoli Ovenschotel

Broccoli Ovenschotel

Broccoli Ovenschotel
Ingrediënten: 1 broccoli, 2 sjalotjes, 4 zongedroogde tomaatjes, 400 gram aardappelschijfjes, een klontje boter, bloem, melk, 1 theelepel mosterd, zout, peper, knoflookpoeder, geraspte kaas, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 170 graden. Kook de roosjes van 1 broccoli beetgaar. Bak 2 gesnipperde sjalotjes met 4 fijngehakte zongedroogde tomaatjes en 400 gram aardappelschijfjes even aan. Maak ondertussen een kaassaus. Laat een klontje boter smelten. Voeg wat bloem toe. Roer even. Voeg geleidelijk melk toe, tot je de gewenste dikte hebt. Breng de roux op smaak met 1 theelepel mosterd, zout, peper en knoflookpoeder. Haal de roux van het vuur af. Laat de kaas er in smelten. Doe in de ovenschaal de aardappelschijfjes met sjalotjes en zongedroogde tomaatjes en de broccoli. Giet er de kaassaus overheen. Doe er eventueel nog wat geraspte kaas over. Strooi er als laatste wat gefruite uitjes over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(83 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top