Kip Curry

Kip Curry

Kip Curry
Ingrediƫnten: rijst, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma, 1 theelepel tandoori masala, 1 theelepel nandan masala, 2 kipfilets, 1 laurierblaadje, 1 blikje tomatenpuree, 5 tomaten, 400 ml kokosmelk, zout, citroensap,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 2 gesnipperde uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma, 1 theelepel tandoori masala en 1 theelepel nandan masala. Roerbak tot de uien zacht zijn. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilets toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 1 laurierblaadje en 1 blikje tomatenpuree. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak kort mee. Voeg daarna 400 ml kokosmelk toe. Breng kort aan de kook. Breng op smaak met wat zout en citroensap. Laat het geheel nog 10 minuten pruttelen. Serveer met rijst. Eet smakelijk!

Is de curry te scherp? Voeg dan eventueel wat suiker toe.

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top