Britt’s Triffle

Britt’s Triffle

Britt's Triffle
Dit weekend had ik een yoghurtcake gebakken en die was natuurlijk nog niet gelijk op. In de koelkast hadden we nog yoghurt en Britt had een fruitsalade meegenomen. Van al dat lekkers heeft Britt dit toetje gemaakt. Lekker!!

Ingrediënten: yoghurtcake, papaya, mango, yoghurt, aardbeienyoghurt, bosvruchtenhagel,

Doe in dessertglaasjes stukjes yoghurtcake en stukjes papaya. Doe vervolgens een laagje yoghurt, een laagje aardbeienyoghurt en nog een laagje yoghurt. Leg er vervolgens nog wat stukjes mango op. Strooi er als laatste nog wat bosvruchtenhagel er over. Smul ze.

(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top