Noodles met Peultjes in Pindasaus

Noodles met Peultjes in Pindasaus

Noodles met Peultjes in Pindasaus
Ingrediënten: noodles, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, ketoembar, gemberpoeder, Vivera plantaardige kipstukjes, 200 gram peultjes, 3 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, melk, zout, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Bereid de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, ketoembar en gemberpoeder tot de ui zacht is. Voeg de plantaardige kopstukjes en 200 gram peultjes (afgehaald) toe. Roerbak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 3 (flinke) eetlepels pindakaas, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus en een scheut melk toe. Laat al roerende de pindakaas smelten. Is de saus te dik, voeg dan nog meer melk of eventueel water toe. Breng op smaak met wat zout. Serveer met de noodles. Strooi op je bord er nog wat gefruite uitjes bij. Eet smakelijk!

0
(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top