Shaslick-saté met Frietjes

Shaslick-saté met Frietjes

Shaslick-saté met Frietjes
Vandaag zou ik eigenlijk noodles eten, maar Michel had hier echt geen zin in. Dan maar naar de Hoogvliet, alleen wat moest ik nu meenemen. Iets verzinnen wat iedereen lekker vind is echt moeilijk. Saté met frietjes is in ieder geval wel prima. Kortom ik nam een varkenshaas en frietjes mee en maakte hiervan shaslick-saté met frietjes.

De varkenshaas heb ik in blokjes gesneden en gemarineerd in een marinade van tomatenketchup, ketjap manis, knoflookpoeder, ketoembar en gefruite uitjes. Nadat de varkenshaas een uurtje had gemarineerd ben ik de shaslicks gaan rijgen. Saté afgewisseld met stukjes paprika en ui.

Daarna frietjes in de Actifry, shaslick-saté bakken en pindasaus maken. Die heb ik gemaakt alla Michel met pindakaas, ketjap manis, chilisaus, knoflookpoeder, limoensap en melk. Zelf had ik er als extra nog wat ketoembar en gemberpoeder doorgedaan. Prima pindasaus.

0
(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top