Bollo Panino – Veenendaal

Bollo Panino – Veenendaal

Bollo Panino – Veenendaal
Vanwege allerlei vakantiedingen op de sportschool moest ik vandaag op een ander tijdstip trainen. Het was een pittige training, maar wel een prettige (gelukkig). Na afloop ben ik op weg naar huis heb ik nog even een broodje gehaald bij Bollo Panino, daar kwam ik toch zo’n beetje langs. Bollo Panino is pas nieuw en ik hoorde er al goede verhalen over. Tijd voor een broodje.

Ik koos er voor een Tonno. Dit is een Italiaanse bol belegd met tonijnsalade, sla, rode ui en een beetje mayonaise. Het was een lekker broodje, voor herhaling vatbaar!

Bollo Panino
‘t Zwaaiplein 1
3901 BG Veenendaal

0
(98 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top