Boerenkoolquiche

Boerenkoolquiche

Boerenkoolquiche
Gisteren hadden we boerenkool over. Dat kan je natuurlijk opbakken (weggooien is zonde). Dat heb ik niet gedaan, van de boerenkoolstamppot van gisteren heb ik nu een een boerenkoolquiche gemaakt. Het is heel simpel.

Ik heb een quichevorm bekleed met bakpapier en hartige taartdeeg. Daarna gevuld met de boerenkoolstamppot. Als laatste heb ik er plakjes rookworst op gelegd. De boerenkoolquiche heb ik ongeveer 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden gezet. Resultaat was lekker.

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top