Macaroni met Paprika, Courgette en Spek

Macaroni met Paprika, Courgette en Spek

Macaroni met Paprika, Courgette en Spek
Ingrediƫnten: macaroni, 100 gram plakjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 courgette, 150 gram cherrytomaatjes, 1 blikje tomatenpuree, chilisaus, ketjap manis, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water. Bak 100 gram plakjes ontbijtspek in een klein beetje hete olie tot het bijna knapperig is. Schep het ontbijtspek uit de pan. Bak vervolgens in de achtergebleven olie 1 fijngehakt teentje knoflook met 1 gesneden rode paprika, 1 gesneden courgette en 150 gram gehalveerde cherrytomaatjes tot de paprika zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree en een beetje water toe. Breng op smaak met chilisaus, ketjap manis, zout en peper. Laat de saus een paar minuten op hoog vuur staan, zodat de saus kan indikken. Serveer met de macaroni. Doe er op je bord de geraspte kaas en gebakken ontbijtspek bij. Eet smakelijk!

0
(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top