At Brouwer – Veenendaal

At Brouwer – Veenendaal

At Brouwer - Veenendaal salade gerookte kip
Vandaag zijn Michel en ik gaan lunchen bij een nieuwe lunchzaak in Veenendaal: At Brouwer Eten & Drinken aan de Brouwersgracht in Veenendaal. Deze lunchzaak is nog maar een paar weken open. Ik kwam er al een paar keer langs op weg naar de sportschool en het leek me wel een gezellige zaak om te lunchen. Zo gezegd, zo gedaan: we zijn er gaan lunchen. Wat hebben we gekozen?

Ik koos een salade. Een salade met gerookte kip, krokante bacon, gemengde sla, taugé, bosui, croutons en dressing. Heerlijke salade.

At Brouwer - Veenendaal brouwers plankje
Michel nam het at brouwer plank. Dit was een lunchplank met een halve tosti, een broodje kroket en een kleine salade. De halve tosti en de kleine salade mocht hij van de lunchkaart kiezen. Helemaal leuk dus! Ook dit was een lekkere lunch.

Leuk plekje op een nog niet zo drukke straat in het centrum van Veenendaal. Je moet het weten te vinden. Loop de Corridor uit bij voorheen de V&D en sla links af of loop de Corridor uit bij Roelofsen bloemen en sla rechts af. Dan vind je het zo!

At Brouwer Eten & Drinken
Brouwersgracht 69
3901 TK Veenendaal

0
(91 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top