Tortellini met Spinazie en Cherrytomaatjes

Tortellini met Spinazie en Cherrytomaatjes

Tortellini met Spinazie en Cherrytomaatjes
Ingrediënten: tortellini gevuld met kaas, pijnboompitten, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, zout, peper, 600 gram spinazie, 150 gram cherrytomaatjes, 3 eetlepels crème fraîche,

Aantal personen: 3

Kook de tortellini volgens aanwijzing op de verpakking. Bak wat pijnboompitten bruin in een beetje olie. Houd de pijnboompitten apart. Bak 2 gesnipperde sjalotjes met 1 fijngehakte teentjes knoflook tot de sjalotjes zacht zijn. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bestrooi met zout en peper. Bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens beetje bij beetje 600 gram spinazie toe. Bak tot de spinazie is geslonken. Voeg 150 gram gehalveerde cherrytomaatjes en 3 eetlepels crème fraîche toe. Warm het geheel door. Serveer de spinazie met de tortellini. Strooi er op je bord de pijnboompitten over. Eet smakelijk!

0
(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top