Broccoli Quiche

Broccoli Quiche

Broccoli Quiche
Ingrediƫnten: 1 broccoli, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 250 gram champignons, 3 eieren, 150 ml kookroom, zout, peper, hartige taartdeeg, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd 1 broccoli in roosjes. Kook de broccoli beetgaar in kokend water. Bak ondertussen 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 2 uien en 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Klop 3 eieren met 150 ml kookroom luchtig. Doe er wat zout en peper bij. Bekleed een taartvorm met hartige taartdeeg. Verdeel het ontbijtspek-champignonsmengsel en broccoli in de taart. Giet het eimengsel er over. Bestrooi met geraspte kaas. Zet de taartvorm ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top