Kapucijners met Appel en Appelstroop

Kapucijners met Appel en Appelstroop
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 theelepel sambal, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 pot kapucijners, 1 appel, 2 flinke eetlepels appelstroop,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal en 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 pot kapucijners (uitgelekt), 1 geschilde en in blokjes gesneden appel en 2 flinke eetlepels appelstroop. Laat de appelstroop smelten. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*