Zoete Aardappel met Gehakt, Maïs en Tomaat

Zoete Aardappel met Gehakt, Maïs en Tomaat

Zoete Aardappel met Gehakt, Maïs en Tomaat
Ingrediënten: 3 zoete aardappels, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 200 gram gehakt, ketoembar, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, 1 blik maïs, zout, peper,

Aantal personen: 3

Schil en snijd 3 zoete aardappels in blokjes. Bak de zoete aardappels in hete boter gaar en krokant. Bak in een andere pan 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt en ketoembar naar smaak toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 1 blik maïs toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Doe op het laatst de zoete aardappelblokjes bij het gehakt. Eet smakelijk!

(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top