Happy Italy – Arnhem

Happy Italy – Arnhem

Happy Italy - Arnhem spaghetti bolognese
Wanneer we gaan winkelen in Arnhem gaan we vaak ergens in de stad een broodje eten. Vandaag werd het een pasta. Britt was een aantal keren enthousiast thuis gekomen over Happy Italy, dus dat leek ons ook wel wat om te lunchen. Uiteraard kon je er ook broodjes nemen, maar je bent natuurlijk niet bij een Italiaan voor zijn broodjes. We namen allebei een pasta.

Ik koos voor de klassieker: spaghetti bolognese. Een pasta met bolognesesaus, rundergehakt, selderij, wortels, ui, peterselie en Parmazaanse kaas.

Happy Italy - Arnhem
Bij Michel ging het eerst mis. Op de een of andere manier kreeg hij een pasta met garnalen… Nou daarvoor hoef je niet bij Michel te zijn. Hij had namelijk een pasta met gehaktballetjes besteld. Dat was gelukkig zo veranderd. Michel koos dus voor de pasta con polpette. Een pasta met tomatensaus, rundergehaktballetjes, basilicum, cherrytomaatjes en Parmazaanse kaas.

We kregen beide een flink bord, ik kreeg het niet op en mocht het ook meenemen. In ieder geval hebben we er prima gegeten. Kan me inderdaad voorstellen dat Britt hier bijzonder enthousiast over is.

Happy Italy
Oude Stationsstraat 14
6811 KE Arnhem

0
(237 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top