Indische Kip

Indische Kip

Indische Kip
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 5 kippendijen, 1 zak fijne roerbakgroenten (450 gram), 1 zak wokgroenten (650 gram), 4 eetlepels azijn, 6 eetlepels tomatenketchup, 5 eetlepels zoete chilisaus, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas, 125 gram taugé,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 5 in blokjes gesneden kippendijen toe en bak de kipdijen bruin. Voeg 1 zak fijne roerbakgroente en 1 zak wokgroenten toe. Roerbak ongeveer 6 minuten mee. Voeg 4 eetlepels azijn, 6 eetlepels tomatenketchup, 5 eetlepels chilisaus, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas en 125 gram taugé toe. Roer goed door en laat het vervolgens op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(97 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top