Indische Kip

Indische Kip

Indische Kip
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 5 kippendijen, 1 zak fijne roerbakgroenten (450 gram), 1 zak wokgroenten (650 gram), 4 eetlepels azijn, 6 eetlepels tomatenketchup, 5 eetlepels zoete chilisaus, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas, 125 gram taugé,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 5 in blokjes gesneden kippendijen toe en bak de kipdijen bruin. Voeg 1 zak fijne roerbakgroente en 1 zak wokgroenten toe. Roerbak ongeveer 6 minuten mee. Voeg 4 eetlepels azijn, 6 eetlepels tomatenketchup, 5 eetlepels chilisaus, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas en 125 gram taugé toe. Roer goed door en laat het vervolgens op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(97 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top