Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, Chinese vijfkruidenpoeder, 1/2 Maggiblokje (zo’n vierkante), 2 kippendijen, 1 potje sperziebonen 1 blikje tomatenpuree, beetje water, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis,
Aantal personen: 3
Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg gemberpoeder, Chinese vijfkruidenpoeder en 1/2 verkruimeld Maggiblokje toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden kippendijen toe. Bak tot de kippendijen bruin is. Voeg 1 potje sperziebonen, 1 blikje tomatenpuree en een beetje water toe. Roer even goed door en warm een paar minuten mee. Voeg vervolgens de gekookte spaghetti, 3 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Roer goed door elkaar. Eet smakelijk!
0