Eten bij Gerda

Eten bij Gerda

lasagne zuurkool
Vandaag eet ik niet thuis, maar bij Gerda, een ex-treincollega. Treincollega’s Gerard en Marjon waren er ook bij. Reden was dat we elkaar al een tijd niet meer gezien hadden, Gerard behoorlijk ziek is geweest en omdat het natuurlijk gezellig is. Dat was het ook, ongemerkt werd het later en later. Gerda had allerlei lekkers gekookt. Van alles heb ik natuurlijk wat geproefd. Wat stond er op tafel?

Na wat broodjes met kruidenkaas en gewone boter kwam een zuurkool speciaal schotel met gehakt, ui, aardappelpuree en meer en een lasagne op tafel.

turks brood pizza
Vervolgens kwam er de beroemde Turkse brood pizza van Gerda op tafel. Dit was belegd met allerlei restjes en daarna belegd met gorgonzola. Dit idee kende ik nog van de vorige keer dat ik bij Gerda heb gegeten en gebruik ik nog best vaak met allerlei varianten qua beleg.

aardbeien dessert
Daarna kwam het toetje. Dit toetje is heel populair in Gerda’s familie. Dat kan ik me ook wel voorstellen. Het is ook heel lekker. Het is gewoon biogarde met slagroom en verse aardbeien (en dan in een bepaalde verhouding). In ieder geval was het enorm lekker. Heb ik best veel gegeten en was het erg gezellig!

0
(174 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top